PRZEKĄSKI I PRZYSTAWKI | SNACKS AND STARTERS

Ostryga Gillardeaux z sosem mignonette – 38
Gillardeaux oyster with mignonette sauce

Parfait z wątróbki kurczaka w glazurze malinowej – 22
Chicken liver parfait in raspberry glaze

Frytki z czarnymi truflami – 24
Fries with black truffles

Mix oliwek – 18
Marinated olives

Mexico tapas – 34
Guacamole, mus z fasoli, salsa pico de gallo, nachosy
Guacamole , bean mousse, salsa pico de gallo, nachos

Chrupiący krokiet z kalmarami i kaszanką z chutney jabłkowym podany z bisque – 32
Crispy croquette with calamari and black pudding with apple chutney served with bisque

Tatar z polędwicy wołowej z żółtkiem i parmezanem – 58
Beef tenderloin tartare with egg yolk and parmesan

Antipasti dla 2 osób / Antipasti for 2 people – 88
Prosciutto crudo, coppa, salame, pancetta, gorgonzola, pecorino, camembert, pickles