Ostryga Gillardeaux z sosem mignonette – 38
Gillardeaux oyster with mignonette sauce
Parfait z wątróbki kurczaka w glazurze malinowej – 22
Chicken liver parfait in raspberry glaze
Frytki z czarnymi truflami – 24
Fries with black truffles
Mix oliwek – 18
Marinated olives
Mexico tapas – 34
Guacamole, mus z fasoli, salsa pico de gallo, nachosy
Guacamole , bean mousse, salsa pico de gallo, nachos
Chrupiący krokiet z kalmarami i kaszanką z chutney jabłkowym podany z bisque – 32
Crispy croquette with calamari and black pudding with apple chutney served with bisque
Tatar z polędwicy wołowej z żółtkiem i parmezanem – 58
Beef tenderloin tartare with egg yolk and parmesan
Antipasti dla 2 osób / Antipasti for 2 people – 88
Prosciutto crudo, coppa, salame, pancetta, gorgonzola, pecorino, camembert, pickles
